2018 yılı son çeyreğinde kendi hayatımda çok önemli bir süreç yaşadım ve imtihanım beni yeni halimle buluşturdu. Sarsıcı geçen söz konusu bu çeyrek, edindiğim tecrübe, kayıplarım ve kazanımlarımla hayatımın önemli bir dönüm noktası oldu. 

Bu süreçten sonra gelecek bana neler yaşatır önceden kestirmek mümkün değil. Ancak, Allah'a Hamdolsun belli bir bilinç düzeyi bana nasip olmuş ve imanım beni savrulmaktan alıkoymuştur. 

Bu bilinçlenme sürecinde emeği bulunan Hocalarımdan, aile büyüklerimden, dostlardan, özellikle rahmetli Ali amcamdan Allah razı olsun. 

Kuşkusuz bu dönemde gerek yüz yüze ve gerekse sosyal medya üzerinden sıkça dua talebinde bulunmuş ve çokça dualar almıştım. Dua eden dostlardan, arkadaşlardan, sevenlerimden Allah razı olsun. Hamdolsun artık sular duruldu, taşlar yerli yerine oturdu. 

Tabi bu süreç içerisinde Spor ve diyet yöntemi ile önemli oranda kilo da vermiş oldum. Elbette bu konuda da moral destek olan dost yürekli insan(lar) oldu. Kendilerine müteşekkirim. Haliyle fiziki olarak da değişime uğradım. 

Bütün bu süreç sonrasında karşılaştığımız tanıdıklar haliyle şaşkın bir ifadeyle sağlık sorunum olup olmadığını, bu değişimin neden kaynaklandığını sıkça sormaya başladılar. Dolayısıyla ben de  böylesi bir açıklama gereği duydum. Haklarınızı helal edin. 

Hamdolsun Yüce Allah bana bir imtihan süreci yaşattı ve bugün Rabbimizin izni ile sağlıklı bir şekilde hayatımızı sürdürüyoruz. Yüce Mevla'ya ne kadar şükretsem az. Ne olur dualarınızı ve muhabbetlerinizi eksik etmeyin. Allah'a Emanet Olun.