Kahta ilçesinde okul spor faaliyetlerini planlamak için Kahta Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından istişare toplantısı yapıldı.

 Kahta halk eğitim toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Adıyaman’ın Okul Sporlarında Türkiye 2.si olduğunu ve Kahta’nın ise il genelinde çok iyi bir noktada olduklarını vurgulayan Kahta Gençlik ve Spor İlçe müdürü Mustafa Çiçek şunları söyledi;  "Okul Sporları faaliyetleri bizim için çok önemli bir etkinliktir. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında ilçe milli eğitim müdürlüğü ile birlikte gerçekleştireceğimiz çok güçlü bir spor faaliyetidir. Okul sporları faaliyetinin amacı, yetenekli gençleri keşfetmek ve daha fazla gence ulaşmak, gençleri uyuşturucu maddelerden ve kahve köşelerinden uzak tutmak için spor adamları olarak sizlere ve bizlere büyük görevler düşmektedir. Beden eğitimi öğretmenlerimiz, antrenörlerimiz ve ilçe müdürlüğümüzle birlikte gençliğe sahip çıkmak için elimizden geleni
yapacağız" şeklinde konuştu.

Okul spor faaliyetlerini planlama toplantısına Adıyaman Gençlik ve Spor Şube Müdürü Faruk Dursun, Okul Sporları İl Temsilcisi Zeynel Abidin Deneri, İlçe Temsilcisi Mustafa Akgül, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler katıldı.