Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Akçal nezaretinde konser alanında görev alan 10 kişilik Gözde Televizyonu ekibi, sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayınla özellikle il dışında yaşayan Adıyamanlıların konseri canlı canlı izlememesini sağlaması takdir topladı.

Muhteşem bir konserde görev almaktan sevinç duyduklarını dile getiren Gözde Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Akçal; “UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Nemrut Dağı, Kahta Kaymakamlığı tarafından ilk defa düzenlenen Kommagene Bienali etkinlikleri kapsamında bu akşam ilimizin büyük değerlerinden olan ulusal ses sanatçımız Kahtalı Mıçı ağabeyimiz Senfoni orkestrası ile sahne alarak hem bir ilke imza attı, hemde izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gözde Televizyonu olarak henüz yayına geçmemiş olsak da bizlerde bu güzel geceyi özellikle il dışında yaşayan hemşehrilerimize ulaştırmak adına 10 kişilik ekibimizle birlikte sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayın yaptık. Ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Konser sonrası Gözde Televizyonu ekibiyle bir araya gelen Ses sanatçısı Kahtalı Mıçı; “Kaç gündür üst üste provolar yaptık. Senfoni orkestrası ile ilk defa bir konsere çıktım. Beklediğimizden de iyi geçti. Gözde Televizyonu ekibini yürekten kutluyorum. 10 kişi aynı anda buraya gelerek konserimizi sosyal medya üzerinden canlı canlı dünyanın dört bir yanına ulaştırmaya çalıştılar kendilerine teşekkür ediyorum. Gözde Televizyonu ilimizin dünyaya açılan penceresi olacaktır. Ulusal anlamda hizmet verecek bu kanalı hayata geçiren, Adıyaman’a kazandıran yönetim kuruluna teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Konser sonrası Gözde Televizyonu ekibiyle bir araya gelen Kahtalı Mıçı hatıra fotoğrafı çektirerek televizyon çalışanlarına teşekkür etti.