Dernek binasında muhtarlarla bir araya gelen Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı yapılan hizmetlerin yanı sıra yapılmakta olan ve yapmaya düşündükleri projeler hakkında bilgiler verirken, Kahta ilçesi Yavuz Selim mahallesinde yapılan çalışmalardan dolayı mahalle muhtarı Nedim Türk mahallesi adına teşekkür ederek bir plakette kendisi takdim etti.

İlçeye yapılan hizmetlerin vatandaşları memnun olduğunu dile getiren Kahta Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sait Çetinkaya;" Bizler halkımızın temsilcileri olarak mahallelerimizin sorunlarının bilen kişileriz. Sayın başkan göreve geldiği günden bugüne sürekli bizlerle birlikte olup, mahallelerimizin sorunlarını hep yerinde tespit ederek çözümü konusunda yoğun bir çaba sarf ettiler. Hal böyle olunca vatandaşımızın memnuniyeti biz muhtarları da ziyadesiyle sevindirmekte. Dernek olarak başkanımız İbrahim Yusuf Turanlı’ya hizmetlerden dolayı bu şükran plaketini takdim ediyoruz. Eksik kalan ihtiyaçlarımızı da yapacağına inanıyoruz. Belediye başkanımız ve ekibinden Allah razı olsun. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Kahta ilçesinin ve Kahta halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu dile getiren Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı; “Kahta ilçe olmasına rağmen Türkiye’de bir çok ilden büyük bir nüfusa sahip bir ilçe. Ekip halinde sürekli sahadayız ve ilçemizin sorunlarını zamanında tespit edip çözümü konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Bunun yanı sıra bizlerin en büyük temsilcisi olan muhtarlarımız mahalle bazlı bizlerin en büyük temsilcileri. O nedenle sürekli muhtarlarımız ile irtibat halinde oluyoruz, onların kendi mahalleleri ile ilgili talepleri alıyoruz ve öncelikli konular başta olmak üzere belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Muhtarlarımız ve belediye olarak bizlerin en büyük çabası ilçemize ve halkımıza hizmet etmektir. Bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır. Yapmış olduğumuz çalışma ve hizmetlerden dolayı bugün bizlere teşekkür ve takdirlerini iletip plaket takdiminde bulunan Kahta Muhtarlar Derneği başkanımız Mehmet Sait Çetinkaya ve Yavuz Selim Mahalle muhtarımız Nedim Türk’e şahsım ve personelimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.