Milletvekili Aydın, yaptığı açıklamada, okullardan, hizmet binalarına, yurtlardan, sosyal alanlara olmak üzere her kulvarda ilçeye önemli yatırımların devam ettiğini bildirdi.

Kâhta Kaymakamlığı tarafından projelendiren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ve Sosyal Hizmet Merkezi yeni hizmet binasının da ihalesi yapıldığını aktaran Aydın, şunları kaydetti:

''Kâhta Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan ihale, 3 firmanın iştirakiyle gerçekleştirildi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından finanse edilecek hizmet binası 3 milyon 600 bin liraya ihale edilerek 300 gün içerisinde tamamlanacak. İlçemizin mevcut SYDV binası ile Sosyal Hizmet Merkezi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yeterince karşılayamıyordu. Ayrıca bu iki kurum arasındaki mesafenin de fazla olması vatandaşlarımızı mağdur etmekte, zaman zaman hizmetleri aksatmaktaydı. Bu gerekçelerle SYDV ve Sosyal Hizmet Merkezi için aynı alanda yeni ve modern bir hizmet binası kazandırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Hizmet binası SYDV’nin mevcut yeri yıkılarak inşa edilecek. Binanın bin 300 metrekaresi SYDV'ye bin 300 metrekaresi Sosyal Hizmet Merkezi’ne tahsis edilerek toplamda 2 blok ve 2 bin 600 metrekare alana sahip olacak. Binada ayrıca konferans ve toplantı salonları ile yemekhane ortak alan olarak kullanılacak. Hizmet binasında ayrıca bebek emzirme odası ile yapılacak aşevi sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ikramı yapılacaktır.''