Sezon başından bu yana yeni bir ekip ve teknik heyetle yola çıkan Kahta 02 Spor kulübü sezon öncesi kamp çalışmalarında oynadığı hazırlık maçlarında göz doldururken, bu sezon hedef şampiyon olup, 3. Lige yükselmek.

Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve sezona hazır olduklarını dile getiren Teknik Direktör Sadettin Özer; “Kısmet olursa Pazar günü oynanacak müsabakalarla yeni sezona hep birlikte merhaba diyeceğiz. Öncelikle yeni sezonda bütün takımlarımıza kazasız, belasız, futbolcu kardeşlerimizi için sakatlıklardan uzak bir sezon diliyorum. Takım olarak kamp dönemlerimizi çok iyi geçirdik, hazırlık maçları oynadık. Kamp çalışmalarımızın ardından Kahta’ya dönerek sezon hazırlıklarımızı burada sürdürdük ve sezona hazır bir hale geldik. Pazar günü deplasmanda Gaziantep Spor ile karşılaşacağız hedefimiz deplasmandan puan ve puanlarla dönmektir. Takımıma şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Adıyaman ve Kahta 02 sporun lig olarak çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini belirten Kahta 02 Spor kulübü başkanı Musa Yıldırım; “Teknik heyetimizin talepleri doğrultusunda kadromuzu oluşturup Bismillah diyerek yeni bir yola koyulduk. Bal Ligi 2. Grupta Adıyaman 1954 spor ile birlikte mücadele edeceğiz. Her iki takımımıza da şimdiden başarılar diliyorum. Hangi takımımız olursa olsun hedefimiz grupta şampiyon olup bir üst lige çıkmaktır. Gönül isterdi ki Kahta, Gölbaşı ve Besni gibi büyük ilçelerimizin takımları en azından 2. Ligde, PTT birinci ligde Adıyamanspor’umuzun ise süper ligde mücadele ediyor olmasını isterdik. Kısmet nasip bizler Kahta’mız için, Kahtalı gençlerimiz için taşın altına elimizi koyduk ve yeni bir oluşumla yola koyulduk. Pazar günü ilk maçımızı deplasmanda Gaziantep spor ile karşılaşacağız. Takımımıza, teknik heyetimize güvenimiz tamdır, ilk maçımızı kazanıp deplasmandan Kahta’ya 3 puanla döneceğiz. Adıyamanlı ve Kahtalı hemşehrileremizin destek ve dualarını bekliyoruz. Yeni sezonda bütün takımlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.