Tanıtımı yapan firma yetkilisi Yüksek Ziraat Mühendisi Hasan Tunç, çiftçilere dönemsel olarak kullanılacak gübreler ve gübre çeşidinin bitki üzerinde etkisini anlatarak, sağlıklı, kaliteli ve yüksek verim almaları ve toprak verimini arttırmak için kükürt ve humik asit üzerinde durdu.

Tunç, çiftçilerin artık eski gelenekleri bırakarak tarımda yeniliğe geçiş yapmaların gerektiğini vurguladı.

Tunç, çiftçilerin kaliteli ve yüksek verim almaları için doğru zamanda, doğru gübre ve doğru miktar kullanarak hedefine ulaşacağını söyleyerek, çiftçilere bilgi verdi. Toplantı sonunda çiftçiler, merak ettikleri besleme konulu sorularını, firma yetkililerine sorarak, tanıtımı yapılan ürünler ve ürünlerin bitki üzerindeki etkisini öğrenmiş oldular.
Yapılan Toplantıya Kahta Ziraat Odası Yönetimi, Badem Birliği Yönetimi ve üyeleri, muhtarlar, Kahta GTH ilçe müdürlüğü personelleri, çiftçiler ve tarım danışmanları katıldı.
 Ziraat Odası Başkanı Rüştü Ruranlı da "Bu toplantıyı düzenleyen Badem Birliği Başkanı Mehmet Sena YıldırımM’a bizleri yalnız bırakmayan GAP TEYAP Adıyaman Koordinatörü  Faruk Alan beye, Güneydoğu fidan üretimi firmasının sahibi Abdurrahman Bilgiç beye katılım sağlayan tüm değerli çiftçilerimize teşekkür ederiz"diye konuştu.