Sevgiyi, Kendimizi sevmeyi, Ailemizi sevmeyi, Doğayı sevmeyi, Hayvanları sevmeyi, sevginin değerini, Sabretmeyi, Yavaşlamayı, Öfkesizliği, Birlikte yol almayı, Ben değil biz merkezli olmayı,

Sakinliği, Paylaşmayı Saygıyı, Şükretmeyi, Teşekkür etmeyi, Suyun ve nefesin önemini, Güzel düşünceleri hatırlatıyor arkadaşlar.

Daha Güzel Günlere

Günaydın HAYAT...

Evdekal sürecinde neler yapabiliriz??

Biliyorum çok sıkıntılı geçiyor bu günlerimiz, kolay değil tabi bütün gün evde durmak, kapalı ortam, çocuklar ders çalışmıyor, beyler bütün gün evde.. Eyvah eyvah. Ne yapmak gerek? Bu günleri daha kolay atlatmak için neler mümkün??

Bakalım neler yapabiliriz.?

Bu süreçte çocuklarımızla biraz keyifli vakit geçirmeye çalışalım, onların başını okşayalım, onları çok sevdiğimizi söyleyeyim, eşimize de, anne babamıza da söyleyin, mesaj atın, sevginizi bol bol söyleyin ve hissettirin.

Gelin bu gün aynanın karşısına geçip kendimize bakarak bu olumlamayı yapalım keyifle yapalım ve hayatımızdaki değişimi görelim.

Bu evdekal sürecinde size çok iyi gelecek

Hadi hemen başlayalım..

Senden özür diliyorum. Sevgili bedenim, senden özür diliyorum. Sevgili ruhum, senden özür diliyorum, sen çok değerlisin.

Kendimi kimseye ispatlamak zorunda değilim.

Ben olduğum halimle çok değerli tim.

Her ne yaşadıysam, sorumluluğunu kabul ediyorum. O anki aklımla, yapabileceğimin en iyisini yaptım. Kendimi suçlamayı bırakıyorum.

Kendimi kimseye ispatlamak zorunda değilim.

Canım kendim. Ben seni çok seviyorum.

Çünkü ben çok değerliyim

Sevgi ile kal Evdekal...