Kitap Haberleri

kitap haberleri ve güncel kitap gelişmeleri, kitap ile ilgili tüm video, kitap fotoğrafları ve kitap haberleri 02 Haberler | Adıyaman Haber , Haberler, Son Dakika, Adıyaman Haberleri sitemizde


Yazar, Avukat Ahmet Sırrı Özbek’in yazdığı, M. Fatih Yıldız’ın fotoğrafladığı ‘Sırları Taşlarında Saklı Şehir Adıyaman’ adlı kitap çıktı.

Adıyaman

Yeşilay’ın, Yeşilay Danışmanlık Merkezleri’nden (YEDAM) destek alan bağımlıların öykülerinden ilham alınarak hazırlanan Renklerini Yeniden Kazananlar kitabı raflarda yerini aldı.

Eğitim

Adıyaman’da ilk köy halk kütüphanesi Adıyaman merkeze bağlı Börgenek köyünde açıldı.

Gazeteci Mehmet Uluğtürkan’ın Kurtuluş Savaşı romanı ‘Madalyasız’, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nde ‘Araştırma Makalesi’ olarak yayımlandı.

Yaşam

Okumaya olan büyük sevgisine rağmen küçük yaşta okuldan alındı, evlendirildi, 3 çocuk annesi oldu, kalıpçı olan kocasıyla birlikte maddi imkansızlıklara...

Dünya

Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin makamında ağırladığı De Blackbox Democratie (Kara Kutu Demokrasisi) kitabının yazarı, Adıyaman doğumlu Dilara Bilgiç, 02haberler.com haber...

Adıyaman

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, Türkiye’nin gururu olan Adıyamanlı hemşehrimiz Dilara Bilgiç ve ailesi ile görüşme gerçekleştirip, tebrik etti.

Eğitim

Adıyaman Yumurcak Kreş öğrencileri eğitim faaliyetleri kapsamında İl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ettiler.

Adıyaman Belediyesi tarafından bu yıl 22 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Kitap Günleri' için hazırlıklar tamamlandı.

Din görevlisi olan Mehmet Tırpan, 6. Kitabı olan “Kur’an Diyor ki, De ki” isimli kitabını çıkarttı. 

Kültür - Sanat

 Adıyamanlı Yazar Necati Atar’ın “Düşümde Portakal Bahçeleri” öykü kitabı çıktı.