Türk Polis Teşkilatı Haberleri

Türk Polis Teşkilatı haberleri ve güncel Türk Polis Teşkilatı gelişmeleri, Türk Polis Teşkilatı ile ilgili tüm video, Türk Polis Teşkilatı fotoğrafları ve Türk Polis Teşkilatı haberleri 02 Haberler | Adıyaman Haber , Haberler, Son Dakika, Adıyaman Haberleri sitemizde


Adıyaman

İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Adıyaman Haber

AK Parti genel merkez disiplin kurulu başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Türk Polis Teşkilatının 176.kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Şanlıurfa Haber

Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, polis teşkilatının, toplum düzeninin teminatı...

Adıyaman

10 Nisan 1845 yılında kurularak iki asra yaklaşan şanlı ve köklü geçmişiyle milletimizin huzur ve emniyetinin sağlanması için canla başla...

Adıyaman

Hedef Kızıl Elma Derneği tarafından, Adıyaman’da görev yapan polisler için pasta kesilerek polislerin 10 Nisan Polis Haftası kutlandı.

Adıyaman

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Yıldönümü dolasıyla bir...

Adıyaman

İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 175. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Adıyaman

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 175. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Adıyaman Haber

Adıyaman Masterler Spor Kulübü Derneği başkanı Mehmet Güneş, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Adıyaman Haber

İki asra yaklaşan şanlı ve köklü geçmişiyle cennet yurdumuzun, şanlı bayrağımızın ve aziz milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olarak üstün...

Adıyaman

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Adıyaman

Polis Emekliler Derneği Başkanı Hasan Bulur, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.