Kutlama Haberleri

Kutlama haberleri ve güncel Kutlama gelişmeleri, Kutlama ile ilgili tüm video, Kutlama fotoğrafları ve Kutlama haberleri 02 Haberler | Adıyaman Haber , Haberler, Son Dakika, Adıyaman Haberleri sitemizde


Adıyaman Haber

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti'nin 99’uncu kuruluş yıl dönümünün coşkuyla...

Gündem

20. Dönem CHP Adıyaman Eski Milletvekili Celal Topkan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yıldönümü dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Kahta Haber

Serbend Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Musa Yıldırım, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Adıyaman

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayışla bir...

Kültür - Sanat

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, SANKO Okulları’nda da coşkulu törenle kutlandı.

Adıyaman

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Kahta Haber

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm kadınların ‘Dünya Kadınlar Günü’nü...

Eğitim

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıldönümü dolayısıyla Adıyaman Gül Anaokulunda minik öğrenciler Cumhuriyet bayramı coşkusu yaşadı.

Besni Haber

Besni Kaymakamı Nazlı Demir, 15 Temmuz, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe başkanı Avukat Mustafa Alkayış, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi 20. Dönem Adıyaman Milletvekili Celal Topkan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.