Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Haberleri

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı haberleri ve güncel Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı gelişmeleri, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ile ilgili tüm video, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı fotoğrafları ve Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı haberleri 02 Haberler | Adıyaman Haber , Haberler, Son Dakika, Adıyaman Haberleri sitemizde


Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yabancı uyruklu bir şahsın aracında yapılan aramada satışa hazır uyuşturucu ele geçirildi.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir ikamete düzenlenen operasyonda çok sayıda silah, mermi ve bıçak ele geçirildi. Operasyonun yapıldığı ev...

Asayiş

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince üzerinde uyuşturucu ile yakalanan 3 kişi gözaltına alındı. 

Adıyaman Haber

Adıyaman’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Muhammet Kılınç ve Uzman Çavuş adayı olan arkadaşı Ömer Alper Bülbül'ün...

Asayiş

Uyuşturucuyla mücadele konusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu kullanan kişilere göz açtırmıyor. 

Asayiş

Adıyaman’da, uyuşturucu ile mücadelede çalışmalarını kararlıkla yürüten Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, durumundan şüphelendiği 4 kişi üzerinde uyuşturucu ele geçirdi.

Asayiş

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından durumundan şüphelenilerek incelenen otomobilde döner bıçağı ve tabanca ele geçirildi. 

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri trafik uygulamasında, kaskları bulunmayan motosiklet sürücülerine ceza yazmak yerine kask hediye etti. 

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu ile mücadele vermeye devam ediyor. 

Adıyaman Haber

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ‘Güven ve Huzur’ uygulaması gerçekleştirildi. 

Asayiş

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak akaryakıt ele geçirdi. 

Asayiş

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrol ve aramalarında 29 kaçak göçmen yakalandı.