Özcan Bozkurt Haberleri

Özcan Bozkurt haberleri ve güncel Özcan Bozkurt gelişmeleri, Özcan Bozkurt ile ilgili tüm video, Özcan Bozkurt fotoğrafları ve Özcan Bozkurt haberleri 02 Haberler | Adıyaman Haber , Haberler, Son Dakika, Adıyaman Haberleri sitemizde


Yaşam

Adıyaman Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Özcan Bozkurt, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Adıyaman

Adıyaman Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Özcan Bozkurt, Adıyaman'ın il oluşunun 67' inci yıl dönümünü, yayımladığı mesajla kutladı.

Adıyaman Haber

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Başkanı Erkan İlyas Helvacı Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğine hayırlı...

Sağlık

Yeniden Refah Partisi Adıyaman İlçe Başkanı Özcan Bozkurt başkanlığında Gençlik Kolları yönetimi Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Adıyaman Haber

Yeniden Refah Partisi Adıyaman il teşkilatı tarafından hazırlanan yardım kolileri tespit edilen ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Adıyaman

Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir ve Merkez ilçe başkanı Özcan Bozkurt İHH Adıyaman şubesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Adıyaman

Yeniden Refah Partisi Adıyaman il başkanlığı tarafından dağıtılan sıcak çorba, soğuk kış gününde pazarcı esnafının içini ısıttı.

Adıyaman Haber

Yeniden Refah Partisi STK ve Halkla ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı Cemil Çolak meydana gelen deprem sonrası Adıyaman’a geçmiş olsun...

Adıyaman Haber

Adıyaman Özel Güvenlik Koruma ve Gençlik Spor derneği başkanı Mehmet Çavuş ve beraberindeki heyet Yeniden Refah partisi il teşkilatına hayırlı...