TÜRSAB Tarafından bu tarz etkinliklerin daha sık yapılması turizmciler açısından çok önemli olduğunu dile getiren Yakaryılmaz yaptığı açıklamasında; “TÜRSAB Ailesi olarak; büyük bir organizasyona imza attık. Doğu’dan 23 ili kapsayan 270 acenteci meslektaşlarımızla Side - Antalya’da bir araya geldik.

Eğitimler, info ve bölge gezileri düzenleyerek, eğlence programları ile etkinliğimizi sonlandırdık. Sektör sorunları ve yoğun iş temposu arasında kendimize vakit ayırma fırsatı bulduk. Bu vesileyle acentalarımız, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz Bağlıkaya’yı, Yönetim Kurulu Üyelerimizi, kıymetli Bölge Temsil Kurulu Başkanlarımızı ve Temsil Kurulu Üyelerimizi daha yakından tanıma fırsatı buldu. Bölgedeki sıkıntılar değerlendirilerek alternatif pazar arayışı projeleri üretildi. Acentaların daha verimli çalışabilmesi için sunulan öneriler uzmanlar tarafından değerlendirildi.

İnsanların daha iyi seyahat etmeleri, yeni yerler görmeleri ve bunları yaparken en iyi şekilde hizmet almaları için mücadele eden, hizmet veren biz turizmcilerin yılın belirli günlerinde bu şekilde bir araya gelip, stres atmamız, mesleki sorunları ilgili yerlere aktarmamız ve kısa da olsa bir tatil yapmamız çok iyi oldu. Çok güzel bir organizasyonla bizleri bir araya getiren TÜRSAB Yönetim kurulu başkanımız Firuz Bağlıkaya’ya, yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.