AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Toprak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Yakın tarihimiz açık bir şekilde göstermiştir ki, Büyük ve Güçlü Türkiye’nin tüm dünyada hak ettiği yeri almasındaki en büyük vesile cumhuriyettir. Fedakârlık ve mücadele ile kurduğumuz Cumhuriyet sayesindedir ki, bugün tam bağımsız bir şekilde büyük bir millet ve devlet olmanın gururunu yaşamaktayız.

Türkiye’nin içinde bulunduğu güven ve istikrar ortamını bozmak için, milletimizin birliğine, barış ve kardeşlik iklimine alçak saldırılar yapan bölücü terör unsurları hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacaklardır. Unutulmamalıdır ki, Türkiye Cumhuriyeti dün olduğu gibi, bugün de iç ve dış mihraklara karşı gereken cevabı her zaman verebilecek güç ve kudrete sahiptir.

Aziz milletimiz birlik ve beraberlik vesilesi ile büyük zaferler kazanmıştır. Milletimiz, cumhuriyetine, demokrasisine ve milli iradesine yönelik her türlü tehdidi, son nefesine kadar bertaraf ettiğini 15 Temmuz hain darbe girişimi başta olmak üzere, tüm haklı davalarında dünyaya göstermiş, bundan sonra da göstermeye hazırdır. Bu birliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de, gelecekte de hep muhafaza edeceğiz. Ülkemizin 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşması için yılmadan, yorulmadan, büyük bir azimle çalışarak her türlü katkıyı sağlamanın gayreti içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletin huzur ve istikrarını sağlayan ve bu uğurda toprağa düşerek şehitlik mertebesine ulaşan bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi ise şükranla anıyor, Adıyamanlı hemşehrilerimizin ve milletimizin Cumhuriyet bayramını yürekten kutluyorum.