Sosyal Güvenlik Kurumu Adıyaman İl Müdürlüğünde görev yapan personeller, Türk Kızılay’ı aracılığıyla kan bağışında bulundu.

Suriye’nin Afrin bölgesinde kahraman Türk askeri tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekatına destek olmak istediklerini dile getiren bağışçılar, "fiziksel olarak yanlarında olamasak da kanımızın son damlasına kadar yanınızdayız" mesajı gönderdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Fuat Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada,
"İl müdürlüğümüz ve arkadaşlarımızla beraber bugün gün boyunca kan bağışında bulunacağız. Diğer kuruluşlara da vatandaşlarımıza da bu konuda örnek olmasını diliyoruz" dedi.

Kan bağışında bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Fuat Tekin, şöyle devam etti:

"Biz bugün çok mutluyuz. Kızılay bizimle birlikte olduğu için. Amacımızı gerçekleştirmede yardımcı olduğu için, bizi bir yerde Afrin’e taşıdığı için çok teşekkür ediyoruz. Ordumuza Zeytin Dalı Harekâtı’nda başarılar diler, terör hareketinin son bulması, tüm insanlığın muhtaç olduğu barış, sağduyu ve huzur ortamının özellikle bölgemizde tesisi için kahraman ordumuza görevinde başarılar dileriz. Bu vatan için şehit ve gazi olanlara minnet ve şükranlarımızı sunarız. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun"