Gaziantep’te ilk olarak 2017 yılında, Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen Yöresel Ürün Günleri’ne vatandaşlar her seferinde yoğun ilgi gösteriyor.

Sun Fuarcılık tarafından Sanko Park ana etkinlik alanında gerçekleştirilen “Yöresel Ürün Günleri” 23 Aralık Pazar günü saat 22.00’ye tüketicileri ağırlayacak.

KATILIMCILAR OLDUKÇA MEMNUN

Sun Fuarcılık Sahibi Mehmet Saçmacı, Sanko Park Yöresel Ürün Günleri’nin büyük ilgi gördüğünü, katılımcı firmaların ürünlerini Gaziantepli tüketicilere sunmaktan çok memnun olduklarını söyledi.

Sun Fuarcılık olarak Türkiye’nin değişik kentlerinde bu tür etkinlikler düzenlediklerini belirten Saçmacı, “Hijyene ve kaliteye çok önem veriyoruz. Hiçbir şekilde tüketiciyi mağdur etmiyoruz. Müşteri memnuniyetsizliği durumunda, müşteriye hem ürünü yeniden veriyoruz hem de ücretini iade ediyoruz” dedi.

Sanko Park’ta “Karadenizliler Günü” olarak benzer etkinlik düzenlemeyi planladıklarını kaydeden Saçmacı, “Sun Fuarcılık olarak hem Sanko Park Ailesine hem de Gazianteplilere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Saçmacı, Yöresel Ürün Günleri’ne Trabzon, Sivas, Kayseri, Hatay, Kocaeli, Adana, Balıkesir, Çankırı, Gümüşhane, Erzurum, Ankara, Afyon, Bursa, Malatya, Çorum, Diyarbakır ve Gaziantep’ten 19 firma katıldığına vurgu yaptı.

sayısı ayda yaklaşık bir milyona ulaşmaktadır.