Düzenlenen etkinliğe İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Erdoğan Öz, Halk Sağlığı Başkanı Dr.H.Mustafa Kutlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Nurettin Karakayalı ve sağlık çalışanları katıldı.

İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Erdoğan Öz, ağaç dikmenin önemine değinerek, bu etkinliğin yeni projelere vesile olacağını dile getirdi ve “ Her Sağlık Çalışanı Ailesinin Dikili Bir Ağacı olsun” görüşündeyiz diyerek ,şu açıklamalarda bulundu:

"Bizim için ciddi ve önemli sağlık hizmetlerinin verilmesinde büyük başarı öyküsü olan,  vatandaş memnuniyetini arttıran ve takdir toplayan; hangi pozisyonda olursa olsun,(Hekim, yardımcı sağlık çalışanları, Taşeron firma elamanları) hiç fark gözetmeksizin, tüm kadın çalışan personellerimizi Onur’e etmek için bu özel günde personellerimizin katılımlarıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Müdürlük olarak Sağlık Evi, Aile Sağlığı Merkezi ve hastanelerin bahçesinde bir ağaç dikilmesine vesile olarak sahiplendireceğiz. Sağlık personelimizin ismini taşıyan ağaçlar olacak. Bunu bir proje olarak hizmete sunarak “aile ağacı” kapsamında eşi ve çocuklarıyla birlikte o fidanı sahiplenecekler. Suyunu verip, bakımını yapacaklar. İnşallah temenni ediyorum ki kurumadan bu fidanlar büyüyecek ve yıllar boyu devam ederek yaşayacaklar. Bunu bir proje olarak hizmete sunarak, hem ilimizi hem de ülkemizi güzelleştireceğini düşünüyorum"

Dr. Öz, "Kadınlar varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların kaynağıdır. Sağlık kurumlarımızda görev yapan kadın çalışanlarımız başta olmak üzere, şehit ve gazi annelerimizin ve tüm kadınlarımızın bu özel günlerini en kalbi duygularla kutluyorum"dedi.