Diyarbakır Öğretmen evi bahçesinde düzenlenen törene, Eski Devlet Bakanı Salih Yıldırım, Diyarbakır Milletvekilleri Oya Eronat ve Ebubekir Bal, Diyarbakır Valisi ve aynı zamanda Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olan Hasan Basri Güzeloğlu, Eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Şırnak Eski Milletvekili Veli Seyda, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Talip Gül, Sur Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Diyarbakır ve Siirt başta olmak üzere tanınmış çok sayıda iş adamı, Öktüren ve Alkan ailelerinin yakınları, iş, sanat ve müzik dünyasından tanınmış simalar ve çok sayıda davetli katıldı.

Mithat Botan Öktüren ve Gülfem Alkan çiftinin Bağlar Belediyesi evlendirme memuru tarafından kıyılan nikahında davetlilerin önde gelen isimleri şahitlik yaptı.

Birlikte mutlu bir hayata evet diyen genç çift, daha sonra düğün pastasını da birlikte kesti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar Urfa Sıra Geceleri ekibi ile Mustafa Keser’ın seslendirdiği şarkılar ve türkülerle devam eden ve renkli görüntülere sahne olan düğüne katılan davetliler, Öktüren ve Alkan çiftinin mutluluklarına ortak oldu.