İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan’da alt yapı yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi alış verişinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla gerçekleşen projeyi AK Parti Adıyaman Milletvekilleri de Ankara’da yakından takip etti.

Çalışmaları yerinde gören Erdoğan, projenin başladığı noktada çalışmaları takip ederek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla halkımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek için gece gündüz demeden sahadayız. Adıyaman’da yaşayan vatandaşlara ivedilikle hizmet götürebilmek için ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz'' dedi.

Erdoğan, Adıyaman’ın şehir merkezinde bulunan bütün hizmetleri köylerde vatandaşa kadar götürmek için ekibin 7 gün 24 saat çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Bu çalışmalar kapsamında köylerimizin alt ve üst yapı çalışmalarını yeniden dizayn ediyoruz. İlimizdeki bütün köylerimize ulaşarak, öncelikle vatandaşla bir araya geliyoruz. Daha sonra da o görüşmeler sonrasında çalışmaları başlatmış oluyoruz. Bugünde Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı olan 36 köyün alt yapısının yeniden yapılması için ekibimizle birlikte startımızı verdik. Böylesine devasal bir çalışma ile 36 köyümüzün sorunlarına neşter vurduk. Köylerde yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır. Bizlerde hizmeti en iyi şekilde köylerde yaşayan vatandaşlarımıza sunmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları üzerine AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın’da projelerin hızlanması için ilgili kurumlarla bilgi alış verişinde bulundu. Aydın, Ankara’da kurumlarda yetkililerle görüşerek, projelerin hayata geçmesini sağladı. Bu hizmetlerin halka sunulmasında bizlere talimat veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın’a, İbrahim Halil Fırat’a, Muhammed Fatih Toprak’a, Yakup Taş’a ve bütün personellerimize teşekkür ederim.''