Adıyaman Belediyesi, halkla sürekli iç içe olan ve halk odaklı belediyeciliğe büyük önem veren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın talimatıyla önemli bir projeyi daha hayata geçirdi.

Adıyaman Belediyesi tarafından uygulamaya konulan ‘Engelsiz Ulaşım Aracı’ projesi kapsamında, hastaneye gitmek zorunda olan engelli bireylerin ulaşım ihtiyacını daha rahat karşılanabilmesi için engelli vatandaşları evinden alıp hastaneye götürecek olan ve tedavisi tamamlandıktan sonra da yeniden evine bırakılmasını sağlayacak olan proje hakkında bilgi veren Başkan Kılınç, “Gücümüz yettiğince engelli vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmeye ve sosyal projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Adıyaman Belediyesi tarafından hayata geçirilen projenin asıl amacının engellilerin problemlerini minimuma indirmek olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, “Her zaman söylediğimiz gibi her insan bir engelli adayıdır. Bu bilinçle hareket eden Adıyaman Belediyesi engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu projelerin sonuncusu da Engelsiz Ulaşım Aracımız oldu. Adıyaman’da 8 bine yakın fiziksel engelli vatandaşımız bulunuyor. Bunun 6 bine yakını devletimizden yardım alıyor. Engelli vatandaşlarımızın rahat yaşam standartlarına kavuşması için devletimiz her türlü imkanı sağlayarak sosyal devlet anlayışını ortaya koyuyor. Yerel yönetim olarak biz de elimizden geleni yapmak zorundayız. Bunun için yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu anlayış ücretsiz olarak hizmet vermeye başlayan aracımız hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren engelli vatandaşlar ise Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkür etti.