Düzenlenen turnuvada 14 takım mücadele etti. Mücadele sonucunda Gölbaşı Belediyespor ve Belören Lisesi final maçı oynadı. Final maçını 2-1 kazanan Belören Lisesi takımı şampiyonluk kupasını aldı. Turnuvada Gölbaşı Belediyespor 2. , Yunus Emre Anadolu Lisesi 3. Olurken İlçe Jandarma Komutanlığı’na ise en centilmen takım kupası verildi. Ayrıca tüm katılımcılara plaket takdiminde bulunuldu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, turnuva sonunda yaptığı konuşmasında, sporun dostluğu, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla var olduğunu belirterek 15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak adına yapılan bu turnuvayı düzenledikleri için Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür ettiğini söyledi.

Başkan Özdemir, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Dostluk her şeyden önemlidir. Spor da bunu gösteriyor. Yarışırken de dostluğu elden bırakmayacağız. Oynanan final maçı da böyle geçti. Turnuvaya katılan tüm sporcuları ve hakem arkadaşları kutluyorum. İlçemizde de bu tür faaliyetlerin devam etmesini diliyorum. Turnuvada şampiyon olan takımımızı candan, yürekten kutluyorum. “