Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçede yapılan önemli yatırımlardan bahsederek, ilçeye yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgiler aktadı.

Başkan Özdemir, konuşmasında, ilçede Kentsel Dönüşüm Projesi, Gölbaşı Gölleri Çevre düzenlemesi projesi, tren yolu alt geçidi, Atatürk Bulvarı’nın sıcak asfalt ile kaplanması, Erkenek İçme Suyu Projesi gibi önemli projelerin hayata geçirilmesi için desteklerini beklediklerini sözlerine ekledi.
Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy ise konuşmasında, ilçede yapılan ve yapılması için çalışılan projeler hakkında bilgiler aktadı.
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ise Gölbaşı’na müjdeler ile geldiğini belirterek, ilçeye 3 nolu sağlık ocağını açılağını, 1 nolu sağlık ocağının yapımını devam ettiğini, OSB’de doğalgaz sorununun bir an önce bitirilmek için gayret gösterildiğini belirterek, Gölbaşı Devlet Hastanesi’nin önümüzdeki dönemde Heyet Raporu vereceğini belirtti. 
Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:
“Türkiye büyük bir ülke. Türkiye hem kendi sınırlarını korumak adına hem de bölgedeki Kürt, Arap ve Türkmen kardeşlerimizi korumak adına kararlı bir şekilde mücadele etti. Bundan sonra da mücadele edecek. Afrin bunun içindi. Orada tek maksadımız, tek hedefimiz terör örgütleriydi. Terör örgütlerini yok etmek. Terörist unsurları imha etmekti. Afrin’de bir tek karış toprakta gözümüz yok bizim.  Afrin Suriyelilerindir. Türkiye artık eski Türkiye değil, dışarıdan emir talimatla yönetilen bir Türkiye değil. Kendi kararını veren, halkın menfaatlerini düşünen güçlü bir Türkiye. Onun için aslolan Türkiye’nin ali menfaatleridir. Mazlumların, mağdurların hakkı hukukudur. Bu anlamda da gerekli her türlü tedbiri alıyoruz, almaya da devam edeceğiz. “
Konuşmalardan sonra TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve milletvekilleri önce Gölbaşı Belediyesi’ni ziyaret etti, ardından Belören Beldesi’ne geçerek Belören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi. 
Düzenlenen programa TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İbrahim Halil Fırat, Adnan Boynukara, Salih Fırat, Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, belediye meclisi üyeleri, siyasi parti başkanları, STK’lar, daire amirleri, müdürler ve muhtarlar katıldı.