Okula kayıt ve diğer işleri için gelen vatandaşlar, boya yapan öğretmenleri gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemezken, öğretmenler de bu çalışmayı severek yaptıklarını ifade ettiler.

Çatalağaç İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, çalışmalara katılan idareci ve öğretmenleri tebrik ederek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, yaptığı açıklamada, “Kendi imkânlarıyla okullarının boyasını yaprak eğitim öğretime hazır hale getiren Gölbaşı Anaokulu, Salkım Anaokulu, Hamzalar İlkokulu, Belören İlk ve Ortaokulu, Belören Lisesi, Balkar İlk ve Ortaokulu, Miktad Sümer Ortaokulu, İbni-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kurugeçit İlk ve Ortaokulu, Mimar Sinan Ortaokulu ve ismini zikredemediğimiz diğer fedakar okullarımızda görev yapan öğretmenlerimiz tebrik ediyorum. Arkadaşlarımın ellerine sağlık, sanıyorum ki en büyük mutluluklardan biri devletimizin yükünü alıp devlet üzerindeki ağırlığı hafifletmektir. Son günlerde buna daha çok ihtiyaç var. İşte bütün mesele yükü başkasının üzerine atmak değil yükün altına girip onu paylaşmaktır. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.