Programa Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürleri Müslüm Ayaz, Abdullah Doğan, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.


Şehit Özer Salik İlkokulu Müdürü Akif Torun, yaptığı açılış konuşmasında, ”Ülkemiz zor günlerden geçmekte. Biz de bu zor günlerde üzerimize düşen milli ve manevi duygularımızı güçlü tutmak ve gelecek nesillerimize aktarmak olduğu bilinciyle ilkokullarda öğrenim gören öğrencilerimizin Türk dilini doğru, etkili ve kurallara uygun olarak konuşmaya özendirerek milli duyguları geliştirmek, Mehmet Akif Ersoy’u tanıtmak, öğrencilerimize toplum karşısında kendini ifade etme becerisi ve öz güven kazandırmak için bu yarışmayı düzenledik “dedi.
Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir ise yaptığı konuşmada, “Birbirimize kenetlenmemiz gerek şu dönemde böyle bir yarışma tertip eden, başta Şehit Özer Salik İlkokulu idareci ve personellerine ve yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ederim.”dedi.
Öğrencilerin İstiklal Maşını seslendirmelerinin ardından yapılan değerlendirmede Şehit Özer Salik İlkokulu birinci, Cumhuriyet İlkokulu ikinci ve Çatalağaç İlkokulu üçüncü oldu.