Gölbaşı Belediyesi önünde düzenlenen programa Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Programda konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, “Liselere Giriş Sınavına katılan 527 öğrencimizden 29’u Türkiye geneli % 5’lik dilimde, 55’i Türkiye geneli % 10’luk dilimde, 66’sı il genelinde ilk % 10’luk dilimde yer almaktadır. Bu sınavda Cumhuriyet Ortaokulumuz il genelinde 1. olmuştur.Yükseköğretim Kurumları Sınavına toplam 501 öğrencimiz başvurmuştur. Toplam 354 öğrencimiz Temel Yeterlilik Testinde barajını geçmiştir. Barajı geçen öğrenci oranımız %70,65 tir. Yükseköğretim Kurumları Sınavında ilk 50 binde 32 öğrencimiz yer almaktadır. 487.716 Eşit Ağırlık Puanı ile Gölbaşı Anadolu Lisesi Öğrencisi Mehmet Yaşar Kaya Türkiye genelinde 556 sırada yer alarak büyük bir başarıya imza atmıştır.”dedi.”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise yaptığı konuşmada, eğitimin önemine vurgu yaparak, Gölbaşı’nın eğitim-öğretimde bölgenin lokomotifi olduğunu, her geçen gün başarısının daha da arttığını ifade ederek bu başarıda emeği geçen herkesi kutladı ve öğrencilerimize bundan sonraki yaşantılarında başarılar diledi.