Belediye Başkanı Yusuf Özdemir öğrencileri ağaç dikimi öncesi ziyaret ederek öğrencilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi. 
Ağaç dikimi öncesi öğrencilere belediyemiz tarafından kahvaltı verildi.


Ağaç dikim etkinliğine, Öğretim Görevlisi Erdem Hilal, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Yerel Yönetimler bölümü öğrencileri ve Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlileri katıldı.
Projeyle ilgili açıklama yapan Öğretim Görevlisi Erdem Hilal:” Yerel Yönetimler bölümünde bulunan kentleşme ve çevre sorunları dersimizin etkinliği içerisinde çevre duyarlılığını artırmak, Gölbaşı halkına yaymak adına öğrencilerimize projeler verdik. Bu kapsamda Gölbaşı Belediyesi ve Gölbaşı MYO’nun destekleriyle bu gün 80 kişilik ekibimizle ağaç dikimi gerçekleştirdik.” dedi.
Gölbaşı Belediye Başkanım Yusuf Özdemir ise, ”Üniversiteler her açıdan bulundukları şehri aydınlatmalı, yönlendirmeli ve örnek olmalıdır. Gölbaşı MYO’ da bu gün bu işi yapmaktadır. Ağaç dikiminin ve yeşil bir çevrenin ne kadar önemli olduğu konusunda bu gün MYO hocalarımız ve öğrencilerimizle birlikte Gölbaşı’nda bir farkındalık oluşturmak istiyorlar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.