Durumu olmayan ve ücretsiz yemek yiyecek kişilerin rencide olmaması için tesis girişine yazdıkları yazıyla ikrama devam ettiklerini belirten İlhami Ulu; “Babamız yıllardır bu tesisi işletti, bizler onun yanında yetiştik. Babam bizlere ve çalışanlarımıza sürekli öğütlerde bulunur, müşteri bizim velinimetimizdir, gittiğimiz bir yerde kendimize nasıl hizmet edilmesini istiyorsak, bizlerde müşterimize aynı hizmeti sunmalıyız derdi, parası olmayan müşteriye ücretsiz yemek ikram edilmesini isterdi.

Ben öldükten sonra parası olmayan müşteriye ücretsiz yemek ikram etmeye devam edin diye nasihatte bulunurdu. O gün bugün bizde tesisimizde durumu iyi olmayan müşterilerimize ücretsiz yemek ikramına devam ediyoruz. Belki gelip bize açım ama param yok diyemeyen olur diye tesisimizin girişine yazı tahtasına yazmış olduğumuz yazı ile durumu iyi olmayan müşterilerimizin rahatlıkla yemek yemesine vesile oluyor, babamızın nasihatini yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz.

Birilerinin hayır duasını alabiliyorsak ne mutlu bize. Bu geleneği işyerimiz faaliyette olduğu sürece devam ettireceğiz.” Dedi.