Vali Aykut Pekmez beraberinde İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mücahit Avkıran ve Gerger ilçesine giderek, ilçenin genel durumu, kamu yatırım ve hizmetler ile ihtiyaç ve sorunları hakkında ilçe Kaymakamından brifing aldı.

İlçe Kaymakamı Resul Özemir, Belediye Başkanı Zeynel Aslan ve ilçe yöneticileri tarafından Gerger Hükümet Konağı önünde karşılanan Vali Aykut Pekmez, karşılama sonrası Kaymakamlık makamına geçerek, ilçenin ihtiyaç ve talepleri ile ilgili Kaymakamlıkta bir brifing aldı. Brifing’te ilçenin sorunları masaya yatırılarak, çözüm önerileri görüşüldü. 

Kaymakamlık ziyareti sonrası Vali Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Gerger Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Belediye’nin Gerger İlçe merkezinde yürüttüğü çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Zeynel Aslan’dan bilgi aldı.

Belediye Ziyaretinin ardından Vali Aykut Pekmez, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, ilçe merkezi ve kırsal kesimdeki genel asayiş uygulamaları hakkında bilgi aldı.

Vali Pekmez'den Gerger Ziraat Odası ve Esnaf Odaları Birliğine Ziyaret

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gerger ilçesine giden Vali Aykut Pekmez, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Gerger esnafı, Gerger Ziraat Odası Başkanlığı ile İlçe Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Gerger ilçesi esnafı ile oda ziyaretlerinde Vali Aykut Pekmez’e Gerger Kaymakamı Resul Özdemir, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mücahit Avkıran ve Gerger Belediye Başkanı Zeynel Aslan eşlik etti.

Gerger esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Vali Aykut Pekmez, ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bir süre sohbet edip iş durumunu sordu.

Esnaf ziyareti sonrası Vali Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet Gerger Ziraat Odası Başkanlığı ile Gerger Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine geçerek, her iki oda başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek, yürüttükleri iş ve işlemler ile çalışmalar hakkında bilgi aldı.