Ramazan ayının verdiği bereket İftar sofralarına tаt ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Türkiye Diyanet Vakfı Gerger Şube Başkanı ve Gerger MüftüAli Macit; “Bu ayda maddi ve manevi güzellikler bir arada yaşanır; sevgi, hoşgörü ve dayanışma gibi olumlu hissiyatlar ön plana çıkar. Dini açıdan taşıdığı önemle birlikte bireysel açıdan sorumluluk ve sosyal açıdan da yardımlaşma, dayanışma duygularının en yüksek yaşandığı ay olarak nitelendirilebilir.

Allah’ın yarattığı her bir varlığı onun bir emaneti, kainat ailesinin kıymetli bir ferdi olarak gören Türkiye diyanet vakfı Gerger şubesi olarak kadirşinas Gergerli varlık sahibi kardeşlerimizin bizlere emanet ettikleri Ramazan Kumanyası, Zekat, Fitre ve bağışlarını ihtiyaç̧ sahibi kardeşlerimizin de Ramazan ayının coşkusuna ortak olarak yüzlerinde gülümsemeye dönüşmesi için iyilik gönüllüsü din görevlileri arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle gayret gösteriyoruz. Rahmet iklimi olan ramazan ayında veren el ile alan el arasında gönül köprüsü̈ kurarak dokunulmadık hiçbir gönülün kalmaması için gayret gösteriyoruz. Yardıma bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kaldığı şu günlerde yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz Türkiye Diyanet Vakfı Gerger şubemizle irtibata geçebilirler. Emeği geçen, bağışta bulunan herkesten Allah razı olsun.” Dedi.