Eylül' de gel...

Bu güne her güne bir öykü sığdır. Mutluluk, sevgi, Huzur, Barış ve Aşk adına. Buram buram aşk koksun, sevgi koksun o güzel öyküleriniz. Hele de aylardan Eylül ise bir başka olur o öyküler..

Unutma yaşamak umut ister, Aşk ister, sevgi ister ve en önemlisi emek ister.

Yüreğimizin sesi hiç susmasın. En tatlı tebessümlerle bakın geleceğe.. Yüzünüzden gülücükler, yüreğinizden sevinçler, sevgi ve aşk hiç eksik olmasın. Eylül 'de gel diyoruz.

Aşk gelsin bize değecek aşk gelsin. Bolluk gelsin, bereket gelsin, sağlık gelsin huzur geldi, mutluluk gelsin Eylül de. Ve yüzünüzü güldüren insanlar ve sizin Aşk' la baktığınız insanlar ve size Aşk la sevgi ile bakan insanlar hep yanınızda, yanı başınızda olsun..

Bakalım Melek kartlarımız neler diyor neler..??

Geçmişte düşünmeden verdiğiniz ani kararlardan kendinizi suçlamaktan vazgeçin. Bu dönem vazgeçme ve kendinizle yüzleşme zamanı. Çevrenizdeki insanlardan gelecek her türlü hamleye aman dikkat.. Hedefleriniz için silkelenme zamanı.. Silkelenin artık üzerinizdeki ölü toprağı ve tembelliği atın artık. Ertelediğiniz her şey için vakit gelmiş artık. Hayat ertelemeye ve ıskalamaya gelmez.. Hayatı ve aşkı ertelemeyin.

Yazamadığınız o kitabı yazın artık, gidemediğiniz o şehre gitme zamanı, içemediğiniz o şarabı içme zamanı, söyleyemediklerinizi söyleme zamanı..

En son ne zaman sen seviyorum dediniz.?? En son ne zaman birsine sarıldınız?? En son ne zaman Aşık oldunuz ya da aşkı hissettiniz?? En son ne zaman dans ettiniz?? En son ne zaman çimlere basıp içinizden geldiği gibi bağırdığınız???

En son ne zaman kendinize sarılıp seni seviyorum Canım kendim iyi ki varsın dediniz??

Belki de bunları Eylül de yaşamak gerek ne dersiniz???

Ruhuma yeni gelen duygu gibisin Ey AŞK..

Size sevgi ile aşkla bakan insanlarla ve sizin de sevgi ile aşkla bakacağınız ve kalacağınız, yüreği güzel insanlarla sevgi ile Aşk la geçireceğiniz bir Eylül ayı OLSUNN.

Sevgi ile Aşkla kalın..