Haber-Metin Harıkçı

Oldukça duygusal anlar yaşadığı dile getiren Sri Lanka Şehidi Yiğit Ali Çavuş’un babası Mehmet Çavuş; “Oğlumun çalıştığı şirket tarafından ilimize çok modern bir okul yapıldı. Adıyaman’a her gelmemde okul idaresini muhakkak ziyaret ediyorum. Geçtiğimiz aylarda yine bir ziyaretim olmuştu ve okul kütüphanesine kitap ihtiyacının olduğunu öğrendim. Kendi imkanlarımla temin etmiş olduğum kitapları Adıyaman ziyaretimde eşim ve kayınpederim ile birlikte okula teslim ettik. Okul müdürümüz Mehmet Murat Selçuk ve öğretmenlerimizle birlikte öğretmenler odasında bir süre sohbetimizin ardından okulda okuyan bir kısım öğrencilerimizle birlikte şehidimizin kabrini ziyaret edip dua ettik. Okul idaresine ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 


Okul kütüphanesine yapılan kitap bağışından mutlu olduklarını dile getiren Şehit Mühendis Yiğit Ali Çavuş Anadolu Lisesi müdürü Mehmet Murat Selçuk; “Şehidimizin adına yakışır modern bir okulda öğrencilerimize en güzel eğitimi verme gayreti içindeyiz. Sağ olsun şehidimizin babası her Adıyaman’a gelişinde okulumuzu ve bizleri ziyaret etmekte. Son geldiğinde okul kütüphanesini gezdiğini ve inşallah Adıyaman’a ilk geldiğinde okul kütüphanesine kitap getireceğini ifade etmişti. Bugünkü ziyaretinde okul kütüphanemiz için güzel eserlerden oluşan kitapları okulumuza hediye etti kendisine teşekkür ediyorum.

Bizlerde okul idaremiz, şehidimizin ailesi ve öğrencilerimizle birlikte Şehit Yiğit Ali Çavuş kardeşimizin kabrini hep birlikte ziyaret ettik, dualar okuduk. Mekanı cennet olsun” dedi.