Pandemi kurallarına uygun bir şekilde hazırlanan mekanda bir araya öğrenciler keplerini havaya atarak, mezuniyetin sevincini yaşadı.

230 Öğrenciyi daha mezun etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Marmara Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Zelyurt; “Dünyayı tehlike altına alan COVİD-19 pandemi süreci tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de tehdit etmeye devam etmektedir. Bu süreç içinde sosyal mesafe ve izolasyon sebebiyle bir çok faaliyete ara verilmiştir. Marmara Eğitim Kurumları'na bağlı Özel Kahta OSB Koleji bu süreci en az kayıpla ve en yüksek verimi alabilmek adına eğitimlerine ara vermeden hem teorik hemde uygulamalı dersleri olabildiğince yüzyüze vermeye özen göstermiştir. Şartlara bağlı olaraktan uzaktan eğitim modeli ile 2020-2021 eğitim- öğretim yılını tamamlamıştır. 12. Sınıf öğrencilerine güz döneminde itibaren YKS 'ye yönelik hazırlıkları hız kesmeden devam ettirmiştir.

230 son sınıf öğrencisini gerek staj alanında gerekse eğitim anlamında donanımlı hale getirmek için tüm imkanlarını kullanmıştır. Bu ailenin fertleri olan 230 son sınıf öğrencimiz 17 Haziran 2021 perşembe günü muhteşem bir mezuniyet töreni ile unutulmaz bir anı hep birlikte yaşamışlardır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, daha donanımlı bireyler yetiştirmek dileğiyle Marmara Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyor, onların bu seviyelere gelmelerinde büyük emek veren başta öğretmenlerimiz ve fedakar velilerimize teşekkür ediyorum. 

Önümüzde çok önemli bir sınav var ve bu sınava girecek olan bütün öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyorum, Rabbim yar ve yardımcıları olsun.” Dedi.