Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Gençlik Evi'nin gönüllü üyeleri destek verdi. Her yıl okul olarak sosyal etkinliklere önem verdiklerini ifade eden Simya Okulları Müdürü Mehmet Akif İzci, “Bugünü belirlerken Adıyaman’da Gençlik ve Kültür Evi'nin çok desteğini alıyorum. Öğrencilere çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Yüzlerini boyuyoruz. Çam boyama yapıyoruz. Taşlarımızı boyuyoruz. Çocuklarımıza güzel bir gün ayırıyoruz. Hali hazırda Simya Koleji olarak etkinliğe önem veren çocuğumuzun eğlenmesini sağlayan enerjisini taşımaması için bir çok çalışma yapıyoruz. Bugünü sevgili çocuk teması ile yapıyoruz. Geçen seneki çalışmamız çocuk haklı projesiydi. Bu sene Gençlik ve Kültür Evi desteği beraber sevgili çocuk başlığı altında bugünü eğlenerek geçiriyoruz” dedi.

"BURAYA ÖZGÜN BİR ÇALIŞMA"

Adıyaman Gençlik ve Kültür Evi Sorumlusu Yeşim Çelik Süzer ise, “Bizler Simya Koleji'yle ortak çalışma yürütmek istedik. Buraya özgün bir çalışma olacak. Burada gençlerin çocukların enerjilerini atabilecekleri güzel bir etkinlik istedik. Kültürel atölyeler düzenledik. Çam, taş, el baskı, yüz boyama, müzik eğlence etkinlikleri var. Atölyelerle çocuklarla etkinlik planlaması yaptık.  Bu etkinlikte destek veren Simya Koleji'ne desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

 Gönüllü Cem Gerçek de “Gençlerin bu tür etkinlikler yapması için ön ayak oluyoruz.3 yıldır gençlik evinde gönüllü faaliyette bulunmaktayım. Çocuklar dışında kadınlar ile ilgili projeler var. Gençlerin sosyal sorumluk kapsamında bunu yapmasını istiyoruz” açıklamasını yaptı.