Haber-Metin HARIKÇI

Ziyarette Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Göztepe Medicalpark Hastanesi Genel Müdürü Serdal Serin, Hastane Personeli Tuğçe Çakır, Kübra Tamam ve Hamit Paçacı bulundu.

Kendisi ve okuluyla ilgili yapılan haber sonrası Bahçeşehir Üniversite Hastanesi Medical Park Göztepe yöneticilerinin kendilerine ulaştıklarını belirten Neşivan Tuğba Bozkurt; “Adıyaman’ın Kahta ilçesi Bozpınar köyünde 2,5 yıldır görev yapıyorum. Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye eğitim derneği ve Zürih vakfı destekli 'geleceğimizin sigortası öğretmenlerimiz' projesi kapsamında kendim ve okulumla ilgili ulusal basında haberler yer aldı. Medyada yer alan haberimi gören Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Göztepe Medicalpark Hastanesi Genel Müdürü Serdal Serin, telefonla bana ulaşarak okulumuzun ve öğrencilerimizin ihtiyaçları konusunda bilgiler aldı. Aradan çok fazla zaman geçmeden bizleri ziyarete geldiler. Sınıfımızın iç kısmına halı döşendi, Yeni sıralar alındı. Öğrencilerimize kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıldı. Kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. Anasınıfımızın bazı eksiklikleri giderildi. Okulumuz kitaplığında kullanılmak üzere 240 adet hikaye kitabı hediye edildi. Öğrencilerimizle derse katılarak onlarla harika bir gün geçirdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” dedi.

Adıyaman’da ve öğrencilerle birlikte olmaktan büyük keyif aldıklarını dile getiren Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Göztepe Medicalpark Hastanesi Genel Müdürü Serdal Serin; “Ulusal basında Neşivan hocamızın haberlerini görmüştüm. Bir köy okulunda çiçeği burnunda bir öğretmenimizin mücadelesini görmek beni çok etkiledi. Hastane yönetimimize haberi iletmemiz üzerine okulumuza neler yapabiliriz diye bir karar alındı. Bizde Kahta ilçe milli eğitim müdürlüğümüz aracılığıyla hocamıza ulaştık okulumuzun ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını öğrendik. Bize ulaşan ihtiyaçların tamamen karşıladık. Yardımla kalmayıp Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı bu güzel şirin köyümüzde hocamızı ve öğrencilerimizi ziyaret ettik. Öğrencilerimizle harika bir gün geçirdik. Bizlere harika bir ev sahipliği yapan Neşivan hocamıza, ilçe milli eğitim müdürümüz Lütfü Başli’ya ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli; “Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Göztepe Medicalpark Hastanesi yönetiminin bu duyarlı davranışı bizleri mutlu etmiştir. Yapmış oldukları yardımlardan dolayı hastane genel Müdürü Serdal Serin ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” dedi.