Dernek yönetimi olarak öğrencilerle bir araya gelmekten sevinç duyduklarını dile getiren MASDER Başkanı Mehmet Güneş; “Atatürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürümüz Mehmet Demir’e dernek üyemiz Abuzer Kaygusuz hocamızın kendi hazırlamış olduğu Matematik test kitaplarından öğrenci kardeşlerimize hediye etmek istediğimizi iletmiştik onlarda büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek bizleri okula misafir ettiler. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte okulumuzu ziyaret ettik.

Okul idaresi tarafından uygun görülen öğrencilerimize Matematik Test kitaplarını takdim ettik. Öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Rabbim emeklerini boşa vermesin. Çam sakızı çoban armağanı misali verdiğimiz hediye ile öğrencilerimizi bir nebze sevindirebildiysek ne mutlu bizlere. Bu vesileyle kitap desteğinde bulunan değerli hocamız Abuzer Kaygusuz hocamıza ve bizleri en güzel şekilde misafir eden Atatürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürümüz Mehmet Demir’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Atatürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü Mehmet Demir; “Adıyaman Masterler Spor kulübü derneği ilimizin aktif derneklerinden birisi. İlimiz sporuna emek vermiş değerli ağabeylerimizin bir araya gelerek spor yapmaları, çeşitli etkinliklere katılmalarını takdirle izliyoruz. Bugünde okulumuzu yönetim olarak ziyaret ederek öğrenci kardeşlerimize katkı sunacağına inandığımız Matematik Test kitabı hediye ettiler. Dernek başkanı Mehmet Güneş başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve Abuzer Kaygusuz hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.