Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ile birlikte Adıyaman merkeze bağlı TOKİ Aksemseddin İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

TOKİ Akşemseddin İlkokuluna gelişinde Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı okulun Halk Oyunları Ekibi ve öğrenciler çiçeklerle karşıladı.

Okul Müdürü Hasan Basri Doğan’dan okulun eğitim-öğretim faaliyetleri, öğretmen ve öğrenci sayısı ile fiziki durumu hakkında bilgi alan Vali Nurullah Naci Kalkancı, daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle bir süre sohbet edip, sorun ve taleplerini dinledikten sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okuldaki bayan öğretmenlere çiçek verdi.

Ardından sınıfları gezen Vali Nurullah Naci Kalkancı, öğrencilerle sohbet ederek, ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle aynı sıralara oturarak ders dinledi.

TOKİ Akşemseddin İlkokulunda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Kalkancı, toplu fotoğraf çekiminin ardından okuldan ayrıldı.