Haber-Metin HARIKÇI

Cumhuriyetin ilanının büyük bir fedakarlık ve yoğun çabalar sonucu gerçekleştiğini belirten Gül Anaokulu Müdürü İbrahim Kuşkaya; “Bugün bağımsız bir ülkede, özgürce dalgalanan bayrağımızın gölgesinde birlik ve beraberlik içinde yaşamamızın en büyük teminatı Cumhuriyet’tir.

O nedenle gençlerimize her fırsatta sahip olduğumuz topraklara ve yönetim şeklimize ne güçlüklerle sahip olduğumuzu ve bunlara sahip çıkmanın önemini anlatmalıyız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıldönümü vesilesiyle okulumuzda öğretmenlerimiz eşliğinde minik öğrencilerimizle birlikte güzel bir etkinlik düzenledik.

Çocuklarımızın ellerinde Türk bayraklarıyla yaşadıkları mutluluk görülmeye değerdi. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi Cumhuriyetimizin ilanının 98’inci yıl dönümünde bu büyük gururu bizlere yaşattıkları için bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Gül Anaokulu bahçesinde öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velilerinin katılımıyla düzenlenen programda minik öğrenciler keyifli bir gün geçirdi.