Bugüne kadar yaptığı diğer çalışma ve projelerle dikkatleri üzerine çeken ve 'Prestij Okul' sloganı ile Adıyaman'a katma değer kazandıran Adıyaman Anadolu Lisesi’nin proje ekibi, ödülünü Gaziantep’te düzenlenen törenle aldı.

Törene bakanlık temsilcilerinin yanı sıra, bölgedeki il ve ilçe müdürleri ile birlikte ödül almaya hak kazanan, aralarında Adıyaman Halide Edip Anaokulu’nun da bulunduğu proje sahipleri katıldı.Konu ile değerlendirmelerde bulunan Okul Müdürü Abdulkerim Işık, yaptıkları proje ile velilere gözünüz arkada kalmasın dediklerini, öğrencisini pansiyona yerleştiren veliye öğrencisini takip etme imkanı tanıyarak mesafeleri ortadan kaldırdıklarını söyledi.

"PROJE GEÇEN YILDAN BU YANA UYGULANIYOR"

Aynı proje ile istastikler elde ederek israfın önüne geçtiklerini, belletici öğretmenlerin yoklama almalarını kolaylaştırdıklarını ifade eden Işık, “Söz konusu projeyi geçen yıldan beri yürütüyoruz. Hazırladığımız, tamamıyla bize ait olan programın tüm pansiyonlarda ücretsiz kullanılmasını ve Milli Eğitim Bakanlığının bilişim sistemlerine entegre edilmesini hedefliyoruz” dedi.

"AMACIMIZ ADIYAMAN'I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK"

Yarışmanın Türkiye birincilerinin yakında belirleneceğini ifade eden Abdulkerim Işık, Türkiye birinciliğini elde edeceklerine olan inancını dile getirerek “Proje aşamasında yazılım, kodlama, proje geliştirme aşamasında üstün gayret sarf eden Bilgisayar Öğretmenleri Sadık Çetinkaya, Mustafa Göksu; Müdür Yardımcıları Habib Yıldırım ve Kadir Yaprak’a teşekkür ediyorum. Amacımız Adıyaman’ı en iyi şekilde temsil ederek bütün zorluklara rağmen eğitim kalitesini arttırmaktır. İnşallah Adıyaman’a Türkiye birinciliği kazandıracağız" şeklinde konuştu.