Eğitime büyük önem veren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yaklaşık 2.5 milyon öğrencinin katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak başarılı öğrencileri kutlayıp, istediği sonucu alamayan öğrencilere azimlerini kaybetmemeleri tavsiyesinde bulundu.

Mesajında, 6-14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan tercihlere de değinen Başkan Kılınç, “Sevgili gençler… YKS sonuçları açıklandı. Başarılı olanlarını kutluyor, istediği sonucu alamayanlara üzülmemeleri, direnç ve inatla çalışmaya devam etmeleri tavsiyesinde bulunuyorum. Çünkü unutmayın ki siz bu ülkenin geleceğisiniz” diye konuştu.

Öğrencilere, Adıyaman Üniversitesi’ni tercih etmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Kılınç, sözlerini şöyle tamamladı: “Adıyaman ve Adıyaman Üniversitesi’ni tercih etmeniz, siz kıymetli öğrencilerimiz için bir ayrıcalık olacaktır. Gelince göreceksiniz ki, Adıyaman sizler için ikinci bir ev, ikinci bir memlekettir.”