Haber-Turgut Harıkçı

Kendisini davet eden vakıf, dernek, kurum, okulların yanı sıra televizyon ve radyo programlarına katılarak bilgi birikimini onlarla paylaşan ve eğitime destek veren Abdullah Yılmaz Kişisel Gelişim Eğitimleri hakkında şunları dile getirdi; “Kişisel Gelişim, rutinden farklı olarak kişinin bilinçli olarak yaptığı, kendisini daha iyiye götürmek için gerçekleştirdiği pozitif çabanın sonucu gerçekleşen değişimdir.

Kişisel gelişim isteği insanın şuanki hal ve durumunu yeterli bulmaması ya da daha iyisini olabileceğini düşünmesi, hissetmesi ve istemesiyle başlar. Kişi, kendini biraz daha öteye taşımak ister. İşte bu tetiklenme anıdır. Sonrasında da kendisindeki mevcut olumlu yönleri korumalı, eksiklerini tamamlamalı ve sürekli her konuda kendini geliştirmeli ve artık kişisel gelişim başlamıştır demek.”

Eğitimlerin oldukça keyifli geçtiğini dile getiren Yılmaz; Kamu kurum personelleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve özellikle okullarda katılmış olduğu programların oldukça keyifli geçtiğini belirterek, davet edilği sürece bu tarz etkinliklere devam edeceğini söyledi.