Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta sahip olmadıklarımın acısına ayıracak zamanın yok. Hayat çok kısa..

Denizin o mavi sularında uçsuz bucaksız, keyifli bir gezintiye çıkma ya ne dersiniz?

Denizin ortasında hafif bi karartı var onlar sizi üzen, aşağı çeken, sıkıntı veren olumsuz düşüncelerin ve korkuların var orada .

O korkularını, düşüncelerini, olumsuz kodlarını atın

"Üf çok istiyorum ama ben ne zaman bir şey istesem zaten olmaz "

"Ya benden daha güzeli, daha şanslı olanları var "

"Her elime attığın kuruyor "

"İstiyorum ama hep yarım kalıyor "

Ağzımızdan çıkan her kelime her kelime her cümle kaderimizi belirliyor. Beynimiz buna inanıyor. Bu günden itibaren hayatınızda olumsuz kodları ve negatif kelimeleri çıkarın bir deneyin bakalım neler olacak .Dene ve gör denemesi bedava

Ve o masmavi denizin sularına bırakın. Yenilenmiş, temizlenmiş ve ölümlü düşüncelerle keyifli BEN i atın bakalım bu sefer o denizde nasıl rahat ve huzurlu şans ederek yüzüyorsunuz.

Gerçek SIZ i ortaya çıkarın..

BAKALIM BU GÜN MELEK KARTLARIMIZ NE DIYOR.??

Ağzımızdan çıkan kelimelere bu aralar aman dikkat .Neyi düşünürseniz onu çekeceğini bir gün. Olumsuz ,korku odaklı ,keşke li kelimeleri atıyoruz.

Kaygılı ve huzursuz gecelerinizi sona erdirdiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Ne yaparsanız yapın su yolunu bulur. Bırakın biraz hayatı oluruna gevşeyin. Çok takmayın insanları ve olayları. Kafanıza tokadan ve şapkadan başka bir şey takmayın. Sevgili Mazhar Alanson ' un dediği gibi ""Şapkasız çıkmam abi "

Takmamayı öğrendiğiniz zaman daha rahat, huzurlu, keyifli bir döngüye gireceksiniz.

Ee hadi geç kalmayın girin artık o döngüye. Ve akışa bırakmak gerek ..bazen insanları, olayları ve zamanı..

AŞK KARTLARIMIZ DER KI..

Ne istersen önüne geleceği bir dönem. Aman isteklere dikkat edelim. Evrene siparişi tam olarak verin. Siparişim verin bekleyin .

Ruh eşi arayanlar ilk önce kendinizi iyice tanıyın. Ne istiyorsunuz ? Nasıl birisini istiyorsunuz??Nasıl birisi ile mutlu olursunuz? Siz nasıl mutlu edebilirsiniz karşınızdakini??gibi soruları sorun kendinize ..

Aynanın karşısına geçip BEN NERDEYİM ? VE GERÇEKTEN ?NE İSTİYORUM?? Sorusunu soralım kendimize

Vee Ruh ikizime inanıyorum Onunla çok güzel, keyifli ,sağlıklı, huzurlu mutlu bir birlikteliğin var diyoruz ..

Sevgi ile aşk la kalın . .