Bu bağlamda Kalem Medya Grubu Başkanı Orhan Karakaş ve Gazeteci-Yazar Yaşar Hamurcu, Çelikhan ilçesinde sırasıyla Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Ziraat Odası ile Esnaf ve Sanayi Odası'na ziyaretlerde bulundular. Gerçekleştirilen ziyaret programına Çelikhan DHA Muhabiri Selim Sonkaya da eşlik etti.

İlk olarak Çelikhan Kaymakamı Necdet Uçar ile yapılan görüşmede, ilçenin genel durumu ile tütün konusu hakkında konuşuldu.

Çelikhan ilçesinde uzun süredir ziyaret gerçekleştirmek istediklerini ancak pandemi nedeniyle gecikmeli de olsa Çelikhan’da olmanın sevincini yaşadıklarını belirten Kelam Medya grubu başkanı Orhan Karakaş, Çelikhan ilçesinin coğrafi yapısı nedeniyle tarımsal arazilerinin çok az olduğuna dikkat çekerek, imkânsızlıklar dâhilinde halkının öncelikli geçim kaynağı olan Çelikhan tütünü için devletin yasal iyileştirmeler yapmasının önem taşıdığını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çelikhan Kaymakamı Necdet Uçar, Çelikhan ilçesinde görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, Kalem medya grubuna ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiğini söyledi.

Daha sonra belirlenen program kapsamında Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Çelikhan Ziraat Odası Başkanlığı ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı ziyaret edildi.