24 Haziran'da güzel ülkem'de Demokrasinin en bariz sınavı olacağını duyduğum'da grubumuzun amiral kaplanı olan ve 22'inci yılına girdiğim ailesi içinde bulunmaktan onur duyduğum SABAH'ın kırmızıçizgisi Objektif haberciliğin gereği olarak bir haber için gittiğim başkentimiz 'den dönüş yolundaydım.
Cumhur'un Başkanı koca reis kendisine, daha dogrusu halkın iradesiyle görevde olan hükümete 'Hodri meydan' blöfü yapan sözüm ona muhalefete ' Meydan'sa aha size meydan ' diyerek blöflerine ' Rest' diyerek görüp tabiri caizse kıçlarının üzerine oturttu.
Zaten Sayın Erdoğan gibi siyasette ilk yola çıktığı anda milleti-Vatanı için kefeni giymiş olan Reisden de hepimizin beklediği buydu.
Ak Kadroların dışındakilerin paçası tutuştu. Saatler günleri kovaladı. Hülleler, güller oynanmaya başladı.
Seçmeninden
CHP adına oy isteyen ve seçmeninin CHP'li olduğu için tercih ettiği 15 isim Akşener'e transfer oldu.
Türkiye'de Güneş Motel vakasını kaçımdan dolayı hatırlamıyorum bile. Türk Siyaset hayatına Kara lekeyi yapıştıranlar, sıkılmadan mikrofon karşısına çıkıp Oynadıkları hülleye gülleye kılıf bulmaya çalıştıkları anda bile battıkça battılar.
Son Kalan kısımları'da Allah'ın izniyle 24 Haziran Akşamı batacak.
Ey CHP'liler ve ötekiler sizi bu milletin sandıkta vereceği dersten vallahi kimse kurtaramaz. Ne hüllenin ne 'de gülleniz. Sebeb mi?
Çünkü siz Millete Sırtını dönmüşlersiniz. Bu Millet Cumhuriyet'in ilanından sonra ülke olarak tarihimizde yaşadığımız en karanlık gece olan 15Temmuz'da yeniden dirilişe geçti. Bu milletteki uyanışı artık kimse durduramaz. Bu millet o gece sokaklara dökülüp bayrağını ve ülkesini kurtarırken kaybettiği ya da körelmiş olan özgüvenine yeniden kavuştu.
Bu Ülkenin gerçek evlatları Kılıçdaroğlu gibi tabiri caizse Havaalanında tankı gördüğünde püsüğü torbaya koyup arkasına bakmadan kaçmadı.
Bu Millet bunu unuttumu sanıyorsunuz eyyyy CHP.
Aç tavuk rüyasında kendisini hep darı ambarında görürmüş. Şimdi oturmuş Akşener'den şu… Saadetten bu… HDP'den şöyle oy gelecek hesabıyla kendini iktidar gören CHP ve arkasındakiler hiççç kusura bakmayın. İsterseniz'de bakın.
Sizi sandık'tan bu Milletin elinden kimse alamaz.

Kaynak: Sabah Güney Eki