Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Besnispor ligin 6. Haftasında kendi evinde karşılaştığı Kahta İdmanyurdu Sporu farklı yenerek şampiyonluk yolunda bir engelli daha aştı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü  Besni şehir stadında  Kahta İdmanyurdu Spor ile karşılaşan grubun iddialı takımı Besnispor rakibi Kahda İdman Yurdu karşısında baştan sona üstün bir oyunla Oğuzhan, Cengiz, Uğur ve Faruk'un attğı gollerle 4-1 yenmeyi başardı. 

Rakip Kahda İdman Yurdu takımın tek golü ise Serkan'dan gelirken, grubun iddialı takımı Besnispor haftayı üç puanla kapatmanın sevincini yaşadı.

Takım olarak çok iyi bir oyun sergilediklerini ve farklı bir galibiyet almanın sevincini yaşadıklarını dile getiren Besni Spor Teknik Direktörü Ömer Ege; "Sezon başından bu yana takım olarak çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve ligin başlamasıyla birlikte elde etmiş olduğumuz galibiyetlerle yapmış olduğumuz çalışmaların meyvelerini almaya başladık. Takımda yer alan arkadaşlarımız kendilerine görev verildiği her maçta elinden gelinin en iyisini yapakarak elde etmiş olduğumuz galibiyetlerde pay sahibi olmuşlardır. Bu hafta kendi sahamızda Kahda İdman Yurdu ile karşılaştık ve baştan sona üstün oynayarak üst üste atmış olduğumuz gollerle maçı 4-1 kazanarak haftayı üç puanla kapattık. Bütün sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum" dedi.