Besni halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu dile getiren Durmuş; “2021 yılı yatırım programına alınan ve KÖYDES planlaması kapsamında ilçemize bağlı 67 köy 47 mezra olmak üzere 114 yerleşim birimine içme suyundan kilitli parkeye, köy konağından kanalizasyona, asfalt yollardan çocuk oyun grubuna kadar birçok alanda hizmet ediyoruz. 2022 yılında da yapacağımız çalışmalar ile toplulaştırma kapsamında kalanlar ile birlikte alt yapısı yapılmayan köyümüz kalmayacak. Bununla birlikte üst yapı ve yaklaşık 500 kilometreli yol ağımızın da asfaltlama çalışmaları bitirilmiş olacak.

Bu hali ile köylerimiz şehir merkezi ile aynı hizmetlerden faydalanan modern ve daha yaşanılabilir bir hal almış olacaktır. 2017 yılından beri köylerimizde özel idaremizce çöpler toplanmaktadır. Bununla birlikte haşere ile mücadele kapsamında ilaçlamalar yapılmakta olup daha sağlıklı bir yaşam alanı tesis etmek adına Besni’mize hizmet etmekteyiz. Besni’miz hizmetin en güzeline layık. Besni’mizin Ak Partiye olan teveccühü sayesinde bu güzel eser ve hizmetleri halkımız ile buluşturuyor, her gün aynı heyecanla çalışıyoruz. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızı dinliyor çözüm için mücadele ediyoruz. İnşallah daha fazlasını yine mensubu olmaktan gurur duyduğumuz ak kadrolar yapmaya devam edecektir. AK Partiden önce bu söylediklerimizin yarısı bile hayaldi. Köylerde suyumuz aksın yeter diyen vatandaşlarımızın bu gün ilçede, şehir merkezinde ne gibi hizmet varsa almaya başladı.

Köylerimiz her geçen gün daha modern ve yaşanabilir bir duruma geldi, gelmeye de devam ediyor. Vatandaşlarımızın bu hizmetlerle buluşmasını sağlayan başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Adıyaman valimiz sayın Mahmut Çuhadar’a, Milli Savunma komisyonu başkanımız Ahmet Aydın’a, milletvekillerimiz İbrahim Halil Fırat’a, Muhammet Fatih Toprak ve Yakup Taş’a, 23 ve 24. dönem milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’a, ilçe kaymakamımız Nazlı Demir’e, Ak parti il ve ilçe teşkilatımıza, İl genel meclis başkanımız Mehmet Can Erdoğan’a, il genel meclis üyesi arkadaşlarımıza, il ve ilçe özel idare personelimize teşekkür ediyoruz.” Dedi.