Haber-Metin HARIKÇI

Almanya’da yaşayan Besnili Fulya ve Çetin Burgu çifti ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Anadolu Sakatlar Derneği Besni şubesine 5 adet tekerlekli sandalye hediye etti. 
Yapılan yardımın çok anlamlı olduğunu dile getiren Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan; “Derneğimize ziyarette bulunan Zeyrek Tuğtekin hocamız Almanya’da yaşayan hemşehrimiz Çetin Burgu ve eşi Fulya Burgu hanımefendinin derneğimize yardımda bulunmak istediklerini ilettiler.

Bizde kendilerine tekerlekli sandalyeye ihtiyacımız olduğunu söyledik. Sağ olsunlar bu isteğimiz doğrultusunda değerli hemşehrimiz derneğimize 5 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundular. Allah kendilerinden razı olsun. AK Parti Besni Kadın kolları başkanımız Semra Semiz’in katılımıyla bize ulaşan tekerlekli sandalyeden acil ihtiyacı olan iki ailemizi evlerine giderek sandalyelerimizi ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık. 3 adet tekerlekli sandalyemizde dernek binamızda başka ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere muhafaza edilecektir.

Gurbette olsalar da yürekleri Besni’de olan Çetin Burgu ve eşi Fulya hanıma yapmış oldukları yardımdan dolayı ve yapılan bu hayra vesile olan Zeyrek Tuğtekin hocamıza ve AK Parti kadın kolları başkanımız Semra Semiz’e şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.