Yazar, yaptığı yazılı açıklamada, 2014 yılından beri hizmet ettiği Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Burdur'un Bucak ilçesine isteği üzerine tayininin çıktığı için görevimden ayrıldığını ifade etti.

-"TÜM ENGELLERE RAĞMEN BAŞARILAR ELDE ETTİK"

Yazar, açıklamasında şunları kaydetti: "Saygıdeğer Meslektaşlarım, Kıymetli öğrenciler, değerli veliler ve her zaman yanımızda olan Besnililer, 2014 yılından beri hizmet ettiğim Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden Burdur'un Bucak ilçesine İsteğim üzerine tayinim çıktığı için görevimden ayrılıyorum. Görev yaptığım süre içerisinde daima Vatanıma milletime ve Besni halkına adil bir şekilde hizmet etmek gayreti içerisinde oldum. Bu süre zarfında başarıda önemli artışlar kaydettik, öğretmenlerimizle birebir çalışmalar yaptık ve eğitimdeki sorunlarımızı tespit edip çözüm yoluna gittik. Bu sayede özellikle TEOG gibi birçok sınav başarısında rekor artışlar sağladık.

Bununla beraber çok sayıda okul inşaatında bulunduk. Hatta bir yıl içerisinde 9-10 okul yaptığımız oldu. Tüm meslektaşlarımızla uyumlu bir şekilde çalışarak geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye gayret ettik. Bu süre zarfında öğrencilerimize sadece eğitim-öğretim değil gönüllerine vatan millet ve aile sevgisinde koymak için çalıştık. Çeşitli yarışmalar ve etkinliklerle bu yolda büyük mesafeler kat ettik. Tüm engellere rağmen önemli başarılar elde ettik.

Besni'de çalıştığımız süre içerisinde bizlere her zaman yardımcı olan ve eğitimin yanında yer alan başta Sayın Kaymakamlarımızdan Emrah Yılmaz ve şu an görevde bulunan ve geldiği günden beri eğitime katkıda bulunan Sayın Kaymakamımız Bedirhan İmamoğlu olmak üzere tüm paydaşlarımıza ve Besnililere teşekkürlerimizi bir borç bilirim.  İnşallah bu duygu ve düşüncelerle yeni atandığımız ilçemizde de başarılı çalışmalar yapmayı Rabbim bizlere nasip etsin. Yüce Rabbimin izniyle engeller ne olursa olsun her zaman doğru yolda gitmeye; Vatanıma, Milletime hizmet etmeye devam edeceğim ve karşısında olana da karşı olacağım."