İnsani Yardım Vakfının ülkemizde faaliyetini sürdürmekte olan hayır kurumları arasında önemli bir yeri olduğunu dile getiren Yeniden Refah Partisi Adıyaman il başkanı İsmail Demir; “Devletimizin vatandaşlara sunduğu hizmetlerin yanı sıra İHH gibi bazı önemli sivil toplum kuruluşlarının yapmış oldukları hizmetler, yardımlar takdire şayandır. İnsani Yardım Vakfı da dünyanın neresinde olursa olsun bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış, savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış, evsiz, yurtsuz, tüm insanlara insani yardım ulaştırmakta.

Özellikle de bu günlerde bombaların yağdığı İdlib kentinde yardıma muhtaç Müslüman kardeşlerimize yardımlar gönderen, bölgemizde yaşanan deprem sonrası anında deprem bölgesine koşarak yardımda bulunan İnsani yardım vakfı yapmış olduğu bu güzel hizmetlerle Türkiye’den tüm dünyaya ulaşan bir hayır köprüsü olmuştur. Teşkilat olarak İnsani Yardım Vakfı Adıyaman şubesine ziyarette bulunduk, yapmış oldukları hayırlı çalışmalardan ötürü kendilerine teşekkür ettik. Allah yar ve yardımcıları olsun. Ziyaretimiz esnasında bizlere göstermiş oldukları sıcak ilgiden dolayı şube başkanı Mahmut İzci ve yönetimine teşekkür ederim.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İHH Adıyaman Şube başkanı Mahmut İzci; “İnsani yardım vakfı genel merkezimiz nezdinde ülke geneli olduğu gibi ilimizde de çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. İnsani Yardım Vakfı; 1992 yılından bu yana çalışmaktadır. Gönüllü faaliyetlerle başlayan ve 1995 yılında kurumsallaşan bu çalışmalar kısa sürede 5 kıtada 120 ülke ve bölgeye yayılmıştır. İyiliği her zaman her yerde yaşatmak için elimizden geleni yapmaktayız. Bugün vakfımızda nezaket ziyaretinde bulunan Yeniden Refah Partisi Adıyaman il başkanı İsmail Demir ve merkez ilçe başkanı Özcan Bozkurt başkanlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu .