Metin HARIKÇI

Basın merkezinde açıklamada bulunan İlce Başkanı Hasan Podak , 'Tarsus bölgede aldığı yatırım ile bölgenin en önemli konumuna sahip olan kent konumundadır. Özellikle sona yaklaşan Çukurova Bölgesel havalimanı, OSB ile Pamuklu Barajı bölgenin adeta gerdanlığı misali bizlere heyecan vermektedir. Mersin Milletvekilimiz ve Ekonomi Bakanımız sayın Lütfi Elvan başta olmak üzere Ak Parti ve MHP Milletvekillerimiz tüm imkanları ile bu yatırımların daha da çoğalması için çalışmaya gayret vermektedir.” dedi

YURT KONUSUNA AĞIRLIK VERECEĞİZ.

Eğitime her türlü desteği verdiklerini dile getiren başkan Podak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile yurt konusuna ağırlık vereceğiz. Devletimizin imkanları ile Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği olan gençlerimizin yurt konusundaki endişelerini bitirmek için gerekli çabayı ortaya koyacağız.” Şeklinde konuştu.

20 BİN KİŞİLİK İSTİHDAM İÇİN HEYECAN YAŞIYORUZ

Yatırımlar sayesinde yeni istihdam alanlarının açılacak olmasından büyük sevinç duyduklarını gile getiren başkan Podak; “Yeni yatırım demek, yeni istihdam alanlarının açılacak olması demektir. Özellikle hizmete girecek olan Bölgesel Havalimanı ve diğer yatırımlarla 20 bin kişiye iş imkanı sağlayacak yatırımlar bize umut ve heyecan veriyor. Emeği geçen herkese ve bugün bizleri en güzel şekilde ağırlayan Medya Mensupları Derneğini başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.